LEGFONTOSABB GYÁRTÓINK

 

2004-ben írtuk alá a disztribútori megállapodást, amely lefedi a teljes termékportfóliót. 2008-ban - a régióban elsőként - a többszintű minsítési rendszerben elértük a legmagasabb, „Premier" szintet, valamint szintén régió elsőként, 2015-ben megszereztük a disztribútori minősítésünket a Unify Circuit csoportmunka támogató UC platformjának forgalmazására, és aktívan részt vettünk az értékesítési rendszer hazai bevezetésében.

Termék kínálatunkban a legmodernebb technológiák között megtalálható mind a kis és közepes vállalatok számára fejlesztett Unify OpenScape Business integrált alközponti rendszer, és a nagyvállalati igényekre szabott, akár multilokális kiépítésű Unify OpenScape 4000 kommunikációs rendszer és kiegészítői, igény szerint hosztolt, havidíjas konstrukcióban is. A hagyományos kommunikációs rendszereket kiegészítve forgalmazzuk a Unify havidíjas UCaaS (egyesített kommunikáció, mint szolgáltatás) csoportmunka támogató, webRTC alapú kommunikációs szolgáltatását, amely helyi erőforrás igény nélkül biztosítja a hang és videó, valamint tartalom alapú kollaborációs felületet, amely minden korszerű vállalat alapvető szükséglete.

 

2000 óta foglalkozunk Avaya termékekkel. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az IP Office termékcsaláddal kapcsolatosan, melynek 2002-es magyarországi bevezetésében is aktívan szerepet vállaltunk

 

2010-ben írtuk alá a disztribútori megállapodást a GN Netcom-mal a Jabra fejbeszélők forgalmazására. A termék portfólió kiterjed a kontakt centerekben használatos vezetékes és vezeték nélküli fejbeszélőkre, irodai, különösen nyílt irodai környezetben (open office) alkalmazható UC fejbeszél?kre, mobil felhasználású professzionális Bluetooth megoldásokra valamint hordozható UC kihangosító eszközökre.

2013-tól disztribútorként foglalkozunk a professzionális fejbeszélők forgalmazásával. Kifejezetten vállalati, kontakt center felhasználásra, és otthoni professzionális alkalmazásra kínálunk kiemelked? hangminőséggel rendelkező, csúcskategóriás készülékeket, eszközöket.

 

Szintén disztribútorként forgalmazzuk a GN Netcom által bemutatott speciális felhasználású Bluetooth fejbeszélő megoldásokat, ipari, kültéri, zajos, vagy egyéb területekre.

 

2009-től foglalkozunk a spanyol gyártó TDM és korszerű IP alapú automata kezelő, hangrögzítő és hangposta megoldásaival (FonoMail, www.fonomail.hu).

 

Az egyik legújabb együttműködésünk keretein belül kínáljuk a Grandstream IP telefonalközponti megoldásait és a kiváló IP készülékeket

 

2008 nyarától foglalkozunk a svéd Ingate session border controller megoldásaival, a régióban egyedüli disztribútorként. (www.siparator.hu)

 

2009 óta foglalkozunk a Funktel DECT telefonokkal. Legyen az a hagyományos irodai kialakítású, vagy akár robbanásveszélyes környezetben is használható készülék, a Funktel kínálatában biztosan megtalálható.

 

2004-től forgalmazzuk a Gigaset termékeit (analóg asztali telefonok, analóg DECT telefonok, SIP telefonok).

Fókuszban

OTTHONI MUNKAVÉGZÉS

A Home Office speciális igényeket is támaszt

amire sokan nem is gondolnának. Ismerje meg a távmunkát segítő felhő alapú szolgáltatásunkat, a Circuit-et! Mindent elérhet egy kézből, legyen az videó vagy telefon konferencia, képernyő vagy file megosztás, csevegés.

 

HÍREK, ESEMÉNYEK
covid.jpg

ÓVINTÉZKEDÉS

 

A COVID-19 járvány miatt az alábbi intézkedéssel próbáljuk visszaszorítani a járvány terjedését!

KAPCSOLAT
  • w-facebook
  • LinkedIn

1149 Budapest, Róna utca 120-122.

Tel: +36 1 422-3170
Fax: +36 1 422-3171

Email: info@procomptelecom.hu

távmunka.jpg

HOGYAN DOLGOZZUNK TÁVMUNKÁBAN?

 

Az otthoni munkavégzés, más néven "home office" sok olyan embernek is valósággá vált, akik nem rendelkeznek tapasztalattal és megfelelŐ eszközzel egy ilyen munkavégzéshez! Ebben tudunk mi segítséget adni!