top of page
LEGFONTOSABB GYÁRTÓINK

 

2004-ben írtuk alá a disztribútori megállapodást, amely lefedi a teljes termékportfóliót. 2008-ban - a régióban elsőként - a többszintű minsítési rendszerben elértük a legmagasabb, „Premier" szintet, valamint szintén régió elsőként, 2015-ben megszereztük a disztribútori minősítésünket a Unify Circuit csoportmunka támogató UC platformjának forgalmazására, és aktívan részt vettünk az értékesítési rendszer hazai bevezetésében.

Termék kínálatunkban a legmodernebb technológiák között megtalálható mind a kis és közepes vállalatok számára fejlesztett Unify OpenScape Business integrált alközponti rendszer, és a nagyvállalati igényekre szabott, akár multilokális kiépítésű Unify OpenScape 4000 kommunikációs rendszer és kiegészítői, igény szerint hosztolt, havidíjas konstrukcióban is. A hagyományos kommunikációs rendszereket kiegészítve forgalmazzuk a Unify havidíjas UCaaS (egyesített kommunikáció, mint szolgáltatás) csoportmunka támogató, webRTC alapú kommunikációs szolgáltatását, amely helyi erőforrás igény nélkül biztosítja a hang és videó, valamint tartalom alapú kollaborációs felületet, amely minden korszerű vállalat alapvető szükséglete.

Unify-Logo-e1613510914486.png

 

2010-ben írtuk alá a disztribútori megállapodást a GN Netcom-mal a Jabra fejbeszélők forgalmazására. A termék portfólió kiterjed a kontakt centerekben használatos vezetékes és vezeték nélküli fejbeszélőkre, irodai, különösen nyílt irodai környezetben (open office) alkalmazható UC fejbeszél?kre, mobil felhasználású professzionális Bluetooth megoldásokra valamint hordozható UC kihangosító eszközökre.

Jabra_Logo.png
epos logo.png

2013-tól disztribútorként foglalkozunk a professzionális fejbeszélők forgalmazásával. Kifejezetten vállalati, kontakt center felhasználásra, és otthoni professzionális alkalmazásra kínálunk kiemelked? hangminőséggel rendelkező, csúcskategóriás készülékeket, eszközöket.

 

Szintén disztribútorként forgalmazzuk a GN Netcom által bemutatott speciális felhasználású Bluetooth fejbeszélő megoldásokat, ipari, kültéri, zajos, vagy egyéb területekre.

 

2009-től foglalkozunk a spanyol gyártó TDM és korszerű IP alapú automata kezelő, hangrögzítő és hangposta megoldásaival (FonoMail, www.fonomail.hu).

Logo.png

 

Az egyik legújabb együttműködésünk keretein belül kínáljuk a Grandstream IP telefonalközponti megoldásait és a kiváló IP készülékeket

grandstream.png

 

2008 nyarától foglalkozunk a svéd Ingate session border controller megoldásaival, a régióban egyedüli disztribútorként. (www.siparator.hu)

ingate_logo2[1].png
1024px-Avaya_Logo.svg.png

 

2000 óta foglalkozunk Avaya termékekkel. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az IP Office termékcsaláddal kapcsolatosan, melynek 2002-es magyarországi bevezetésében is aktívan szerepet vállaltunk

Funktel_Logo_1k.png

 

2009 óta foglalkozunk a Funktel DECT telefonokkal. Legyen az a hagyományos irodai kialakítású, vagy akár robbanásveszélyes környezetben is használható készülék, a Funktel kínálatában biztosan megtalálható.

 

2004-től forgalmazzuk a Gigaset termékeit (analóg asztali telefonok, analóg DECT telefonok, SIP telefonok).

Gigaset logo.png
bottom of page