Bejelentkezés X

Bejelentkezés X
 
  Elfelejtett jelszó

Funktel termékek a Procompnál

Funktel termékek a Procompnál
2018.02.28. 09:51

Akik régóta követik a telekommunikációban történő változásokat, meglepődve tapasztalhatják, hogy a DECT élt, a DECT él és nagy valószínűséggel élni is fog. Alapozzuk mindezt az utóbbi időkben tapasztalható érdeklődésre és a vásárlások növekedésére. A DECT rendszerek egyik régi jeles gyártója a termékeink között megtalálható Funktel.

 

Sokak számára ismerős lehet a Funktel név, hiszen a Bosch, majd Avaya Integral termékekhez korábban Ők fejlesztették és gyártották a DECT bázisállomásokat és készülékeket. ! Fontos azonban megjegyezni, hogy a készülékeket az utóbbi időben a GAP kompatibilitásuk révén egyre több más gyártó rendszereihez is sikerrel használják!

 

A termékpalettán megtalálhatók

  • a normál irodai-,
  • a robosztusabb kialakítású ipari-,
  • a robbanásbiztos kivitelű és
  • az egészségügyi intézmények igényihez fejlesztett Medical

típusok.

 

Néhány szóban a gyártóról:

Az 1964-ben alapított és több mint 52 éves tapasztalattal rendelkező Funktel (magyarul a név jelentése: Funk = Radió + Tel) a DECT, GSM és TETRA technológiákon alapuló professzionális vezeték nélküli kommunikációs megoldások vezető német gyártója. Ellentétben az egyéb gyártók nagy többségével, a Funktel az összes termékét Németországban gyártják és szerelik össze a híres német precizitással és kiváló minőségben.

A Funktel a Procomp Telecomon keresztül kínálja teljes termékportfólióját,  örömmel segítünk Önnek abban, hogy profitáljon ezekkel a remek eszközökkel.

Termékek
ANALÓG TELEFONOK CORDLESS TELEFONOK FEJBESZÉLŐK GSM ADAPTEREK HÁLÓZATI AKTÍV ESZKÖZÖK HANGPOSTA ÉS BEVÁLASZTÓ ESZKÖZÖK HANGRÖGZÍTŐK INSTALLÁLT AUDIO IoT & Smart Home KONFERENCIATELEFONOK SIP GATEWAY, SBC STRUKTÚRÁLT HÁLÓZATI ESZKÖZÖK TARIFIKÁLÓ SZOFTVEREK TELEFON- KÖZPONTOK, KÉSZÜLÉKEK VIDEÓ-KONFERENCIA WLAN HÁLÓZATI ESZKÖZÖK