Bejelentkezés X

Bejelentkezés X
 
  Elfelejtett jelszó

Hírek

  « Első    « Előző      1 - 10 / 101      Következő »    Utolsó »  
Akik régóta követik a telekommunikációban történő változásokat, meglepődve tapasztalhatják, hogy a DECT élt, a DECT él és nagy valószínűséggel élni is fog. Alapozzuk mindezt az utóbbi időkben tapasztalható érdeklődésre és a vásárlások növekedésére. A DECT rendszerek egyik régi jeles gyártója a termékeink között megtalálható Funktel.
Jó hírünk van! Egy olyan új termékvonalat sikerült beillesztenünk az általunk kínált portfólióba, amely remélhetően sok olyan régi és új Partnerünknek hoz majd komoly üzleti lehetőségeket, akik már nem a telefonalközpontot tekintik az elsődleges üzleti forrásnak.
A 3CX és a Procomp Telecom által aláírt disztribútori szerződés értelmében cégünk 3CX Premium Distributor lett.
Tavaly nevet váltott a Siemens Enterprise Communications: az egységes kommunikációs megoldásokat gyártó cég új neve Unify lett. Erről beszélgettünk az IT Business riporterével
A Procomp Telecom Kft megállapodást kötött a Sennheiser Communication termékkör forgalmazására, melynek keretében kibővült a professzionális fejbeszélő kínálatunk!
A Procomp Telecom Kft. megkezdte a Zyxel termékek nagykereskedelmi forgalmazását
Kedves Partnereink! Az év végi ünnepek alkalmával az alábbiak szerint alakul a Procomp Telecom Kft nyitvatartása:
A rendezvény okt.16-18. között kerül megrendezésre
Részletek a kiküldött hírlevélben.
FIGYELEM! ELKÖLTÖZTÜNK!
Termékek
ANALÓG TELEFONOK CORDLESS TELEFONOK FEJBESZÉLŐK GSM ADAPTEREK HÁLÓZATI AKTÍV ESZKÖZÖK HANGPOSTA ÉS BEVÁLASZTÓ ESZKÖZÖK HANGRÖGZÍTŐK INSTALLÁLT AUDIO IoT & Smart Home KONFERENCIATELEFONOK SIP GATEWAY, SBC STRUKTÚRÁLT HÁLÓZATI ESZKÖZÖK TARIFIKÁLÓ SZOFTVEREK TELEFON- KÖZPONTOK, KÉSZÜLÉKEK VIDEÓ-KONFERENCIA WLAN HÁLÓZATI ESZKÖZÖK